Przeciery owocowe i warzywne
Poznaj Naszą ofertę
Nasze przedsiębiorstwo produkuje przeciery owocowe i warzywne.
Przeciery to półprodukty otrzymane poprzez przetarcie przez sito świeżych owoców lub warzyw w celu usunięcia części niejadalnych (skórki, nasiona, ziarenka).
Zawierają tylko naturalne cukry pochodzące z owoców.
Produkowane są bez dodatku substancji konserwujących i barwników.
Sposobem utrwalenia jest obróbka termiczna.
Pakujemy wszystkie przeciery aseptycznie
Krótki czas oddziaływania wysokiej temperatury pozwala na zachowanie barwy i smaku produktu zbliżonego do świeżych owoców lub warzyw.
- Truskawkowy
- Truskawkowy z pestką
- Jabłkowy
- marchwiowe
- Malinowe
- Z czerwonej porzeczki
- Wiśniowy
- Z czarnej porzeczki
- Selerowy
- Pomidorowy
- Szpinakowy